X
Glasbena skupina Zebra Band

Splošni pogoji

1. SPLOŠNI POGOJI

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. Če se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Ponudnik si pridržuje pravico, da omenjene splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

2. VSEBINE NA SPLETNI STRANI
Trudimo se, da pri objavljamo vsebino, ki je ažurna, točna in uporabna. Vendar pa ne odgovarjamo za točnost objavljenega slikovnega gradiva, za prepoznavanje identitete na slikovnem gradivu in za posledice, ki jih lahko prinese objava gradiva na naši spletni strani ali na naših socialnih omrežjih.

Pridržujemo si pravico, da objavljeno vsebino spreminjamo, dodajamo, odstranjujemo ali z njo drugače opravljamo brez predhodnega obvestila ali pridobitve dovoljenja in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Na spletni strani so občasno objavljene tudi povezave, ki so vezanane na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ne moremo vplivati in ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.

3. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI PRI UPORABI SPLETNE STRANI
Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.
Ponudnik spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru, če se spregleda kakšno pomembno informacijo ali drugo vsebino, objavljeno na svetovnem spletu ali posredovano ponudniku v objavo.

Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost na spletni strani objavljenih informacij in vsebin, ne prevzema odgovornosti zaradi spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi uporabe tam objavljenih informacij ali vsebin, vključno s škodo zaradi izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube ali okrnitve dobrega imena, izgube poslov ali izgube podatkov.

4. PRAVILNIK O ZASEBNOSTI
Ponudnik varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene, za katere so pridobljeni in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

Ob obisku spletne strani se nekateri podatki (npr. datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Za več informacij obiščite naš Pravilnik o zasebnosti.

5. AVTORSKE PRAVICE
Besedno, slikovno in video gradivo na naši spletni strani je lahko naše avtorsko delo ali ne. Zaradi avtorskih pravic deljenje vsebin, njihova reprodukcija ali kakršnakoli uporaba ni dovoljenja brez predhodne privolitve lastnikov te spletne strani.

6. KONTAKTNI PODATKI
Če ste odkrili napako, želite dodatne pojasnitve ali bi želeli z nami deliti slikovno ali drugačno gradivo, ki bi lahko bilo pomembno za nas, nas lahko kontaktirate preko navedenih kontaktnih informacij ali nam pošljete email na naslov kudzebra@gmail.com.

Kontakt

kudzebra@gmail.com
David: +386 51 200 165
Sebastijan: +386 40 412 412

Logotip Zebra Band

© 2024 Zebra Band