X
Glasbena skupina Zebra Band

Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo?

Obiskali ste spletno stran glasbene skupine Zebra. Smo band iz Maribora, ki bo z veseljem popestril vaše praznovanje, vam pričaral nepozabno poroko ali zabaval goste javnega ali zasebnega dogodka.

Za individualno ponudbo naš pošljite povpraševanje na kudzebra@gmail.com ali nas pokličite.

Uporaba naše spletne strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, ki omogočajo prilagojeno uporabniško izkušnjo. Za uporabo naše spletne strani se vam ni potrebno registrirati. Več o pravilih uporabe je zapisano v naših Splošnih pogojih.

V nadaljevanju pa si preberite naš Pravilnik o zasebnosti.

Kako varujemo vaše osebne podatke?

Na naši spletni strani uporabljamo zaupanja vredne vtičnike tretjih oseb, ki so namenjeni zbiranju določenih podatkov o obiskovalcnih naše spletne strani. Pri tem ne zbiramo in shranjujemo nobenih vaših osebnih podatkov.

Na spletni strani so aktivirani piškotki, ki omogočajo optimalno delovanje spletne strani, glede na želje in zanimanja posameznika.

Vsi podatki, ki jih pridobimo, se uporabljajo zgolj za pridobitev informacij o delovanju naše spletne strani, vsebinah, ki so za uporabnike bolj zanimive in o možnih izboljšavah.

Vaše osebne podatke lahko pridobimo le, če na naši spletni strani oddate komentar, nam pošljete sporočilo ali se prijavite na prejemanje naših novic. V teh primerih se lahko odločite katere osebne podatke boste z nami delili.

Kontakt

kudzebra@gmail.com
David: +386 51 200 165
Sebastijan: +386 40 412 412

Logotip Zebra Band

© 2024 Zebra Band